Go Back   CICENetwork - Forums > News > CICENet News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2017   #1
jvb6806
Administrator
 
jvb6806's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Palatine
Posts: 4,867
New Thread Issues

I am not sure why we are having so many problems with creating new threads but it seems to be working differently for everyone. Some folks have had luck logging out, clearing cookies, and logging back in. I have tried this with chrome and I was still not able to create a new thread.

I started a new thread with firefox and it worked once... but I was just booted trying to make this one. I logged out, logged back in and was able to post. So if anyone has any ideas I am open to hearing them. Posting doesn't seem to be affected, only new thread creation.
__________________
jvb6806 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-11-2017   #2
DaBBG
Senior CICENet Member
 
DaBBG's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Mahomet
Posts: 164
I have trouble posting on an established thread unless I use the quick reply. I am going to try logging out of everything like Emanuel suggested.
__________________
"As I lay rubber down to street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride." -Amen
DaBBG is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2017   #3
Kazz5
Member of 'The Zoo'
 
Kazz5's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Peoria
Posts: 3,334
I've tried both Chrome and Firefox, logging out, clearing cookies, logging back in. Open to suggestions.
__________________
Sent from my PC
Kazz5 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2017   #4
Kazz5
Member of 'The Zoo'
 
Kazz5's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Peoria
Posts: 3,334
Oh, and I can only Quick Reply, regardless.
__________________
Sent from my PC
Kazz5 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2017   #5
jako
CICENet Posting Master
 
jako's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 1,141
Without being able to dig through the PHP, Apache, and SQL log files, I'd just be guessing.
__________________
Quote:
Originally Posted by dnace View Post
Just be non-competitive like Jako and you will be fine
"It's ok... the shower curtain has suction cups."
jako is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2017   #6
Emanuel
CICENet Posting Master
 
Emanuel's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Urbana
Posts: 9,641
Quote:
Originally Posted by Kazz5 View Post
I've tried both Chrome and Firefox, logging out, clearing cookies, logging back in. Open to suggestions.
Are you sure you aren't logged in on another device that keeps you logged in? That made the difference for me.
Emanuel is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2017   #7
Kazz5
Member of 'The Zoo'
 
Kazz5's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Peoria
Posts: 3,334
I get here through no other device.
__________________
Sent from my PC
Kazz5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ignition issues haunter General Tech 7 06-09-2011 08:39 AM
Having more issues... Midship_Express General Tech 106 04-09-2007 02:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.